Xavier Guinovart, més líder gràcies al bronze a Taradell

0
400

Xavi Guinovart s´ha consolidat encara més com a líder del circuit català de muntanya després d´aconseguir el tercer lloc de la Cursa del Bandoler, que es va celebrar a Taradell. Més de 330 corredors van participar de la cursa, que es va disputar diumenge passat. La cursa va començar a les nou del matí. L´atleta Jordi Martí va ser un dels primers destacats de la competició. Cap al quilòmetre 8, però, el vilanoví Xavier Guinovart va canviar el seu ritme i va deixar la resta de competidors enrere. Durant la cursa, els atletes van haver de travessar nombrosos barrancs plens de fang, les pujades s´havien de fer amb l´ajuda de cordes, ja que resultava impossible pujar sense. Al final, Martí va guanyar la cursa cobrint els 23 quilòmetres en 1:47 minuts, mentre que Guinovart va quedar tercer després d´haver-se escapat dels seus adversaris conjuntament amb el segon classificat, Joan Egea, que finalmente va arribar 30 segons abans que el vilanoví, que va invertir un temps d´1:49 minuts i així va aconseguir la medalla de bronze.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.