Xavier Guinovart, més líder gràcies al bronze a Taradell

0
470

Xavi Guinovart s´ha consolidat encara més com a líder del circuit català de muntanya després d´aconseguir el tercer lloc de la Cursa del Bandoler, que es va celebrar a Taradell. Més de 330 corredors van participar de la cursa, que es va disputar diumenge passat. La cursa va començar a les nou del matí. L´atleta Jordi Martí va ser un dels primers destacats de la competició. Cap al quilòmetre 8, però, el vilanoví Xavier Guinovart va canviar el seu ritme i va deixar la resta de competidors enrere. Durant la cursa, els atletes van haver de travessar nombrosos barrancs plens de fang, les pujades s´havien de fer amb l´ajuda de cordes, ja que resultava impossible pujar sense. Al final, Martí va guanyar la cursa cobrint els 23 quilòmetres en 1:47 minuts, mentre que Guinovart va quedar tercer després d´haver-se escapat dels seus adversaris conjuntament amb el segon classificat, Joan Egea, que finalmente va arribar 30 segons abans que el vilanoví, que va invertir un temps d´1:49 minuts i així va aconseguir la medalla de bronze.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.