L´Agència antidopatge americana informa de l´existència d´un nou esteroide, la Tetrahydrogestrinone (THG)

0
453

L´´agència antidopatge nord-americà (USADA) va informar ahir del descobriment d´´un nou esteroide anabolitzant la presència del qual es va trobar a la mostra A de controls antidopatge fets a diversos atletes americans. Aquest producte, la Tetrahydrogestrinone (THG), es va detectar després de l´´anàlisi del contingut d´´una xeringa a principis d´´estiu per un entrenador d´´atletisme, de gran reputació, però no va voler donar-ne el nom, segons va dir la USADA en un comunicat. El doctor Don Catlin va fer les anàlisis al laboratori de la universitat californiana de UCLA, autoritzat pel Comitè Olímpic Internacional (COI). El laboratori va identificar un esteroide sintètic indetectable pels controls clàssics, però va desenvolupar un test capaç de fer-lo visible en la mostra d´´orina.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.