Resultats de la Mitja de Mollerussa

0
440

Josep Ma. Bonastre de l´A.A. Xafatolls ha guanyat amb un temps de 1:12:47, segon ha estat Moises Trota, també de l´A.A. Xafatolls, amb un temps de 1:13:00, tercer Manuel Barea del C.A. Gavà, amb 1:13:17. En fèmines la guanyadora ha estat Montse Rosell del C Natació Sabadell, amb 1:25:10, la segona ha estat Toñi Hermoso, dels maratonians del Segre amb 1:32:02, i la tercera Anna Escur, Independent amb 1:39:12. En la classificació per equips victòria aclaparadora del club amfitrió l´Assosciació atlètica Xafatolls de Mollerussa, amb un temps de 3:39:26, entrant 4 atletes entre els sis primers. La matinal ha estat marcada per la intensa pluja que ha acompanyat als atletes durant gran part de la cursa, però tot i les condicions adverses tres-cents atletes són els que han pres part en aquesta setsena edició. Per podeu consultar les classificaions i fotografies de la cursa es pot fer a través de la web: <a href="http://mollerussa.ddl.net/mitja/">mollerussa.ddl.net/mitja</a>

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.