Resultats de la Mitja de Mollerussa

0
557

Josep Ma. Bonastre de l´A.A. Xafatolls ha guanyat amb un temps de 1:12:47, segon ha estat Moises Trota, també de l´A.A. Xafatolls, amb un temps de 1:13:00, tercer Manuel Barea del C.A. Gavà, amb 1:13:17. En fèmines la guanyadora ha estat Montse Rosell del C Natació Sabadell, amb 1:25:10, la segona ha estat Toñi Hermoso, dels maratonians del Segre amb 1:32:02, i la tercera Anna Escur, Independent amb 1:39:12. En la classificació per equips victòria aclaparadora del club amfitrió l´Assosciació atlètica Xafatolls de Mollerussa, amb un temps de 3:39:26, entrant 4 atletes entre els sis primers. La matinal ha estat marcada per la intensa pluja que ha acompanyat als atletes durant gran part de la cursa, però tot i les condicions adverses tres-cents atletes són els que han pres part en aquesta setsena edició. Per podeu consultar les classificaions i fotografies de la cursa es pot fer a través de la web: <a href="http://mollerussa.ddl.net/mitja/">mollerussa.ddl.net/mitja</a>

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.