Santamaría i Casares guanyadors al llarga distància de Banyoles

0
546

L´Excelent Center va organitzar el primer triatló de llarga distància de Catalunya, esdeveniment disputat el diumenge 12 d´octubre a Banyoles sota les distàncies de 4 km de natació, 140 km de ciclisme i 30 km de cursa a peu. L´argentí Francisco Pontano (Excelent) va realitzar el millor parcial al segment inicial de natació (52 min 23 s). Tot seguit al segment de ciclisme va haver canvis al cap de cursa i el brasileny Reinaldo Colucci que va completar el primer sector en segona posició amb un retràs de 53 segons, va prendre la primera posició provisional gràcies a un parcial ciclista de 4 h 7 min 19 s. L´atleta del club organitzador Alejandro Santamaría es va situar a la primera posició dins el decisiu segment de cursa a peu i afavorit per una punxada de roda del mataroní José Luis Cano (C.N. Mataró) va creuar la línia d´arribada com guanyador de la primera edició del Triatló de Llarga Distància de Catalunya amb un registre final de 6 h 1 min 8 s. Per la seva part Cano tot i que va registrar el millor parcial al tercer segment (1h 47 min 57 s) va completar la prova en segona posició a només un minut del guanyador, conquerint el Campionat de Catalunya de la distància. Colucci va assolir el tercer graó del pòdium. Arnau Canet (C.N. Mataró) i Júlio César Cervantes (Excelent) van completar el quadre d´honor masculí del Campionat de Catalunya. Sílvia Tremoleda (Excelent) va mantenir la primera posició de la categoria femenina quasi be tota la prova fins que a falta de 10 km per la meta va ser avançada per Ana Casares que es va proclamar guanyadora amb un temps total de 6 h 53 min 33 s, superant per 1 min 21 s a Tremoleda atleta barcelonina que va conquerir el Campionat de Catalunya. Stephanie Borchers (Essen 84) va finalitzar en tercera posició i les catalanes Mercè Magem (C.N. Manresa) i Montserrat Clavero (C.N. Reus Ploms) van assolir la segona i tercera posició del Campionat de Catalunya de la distància.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.