La marxadora Maria Vasco considera "estranya" la proposta d´Artur Mas sobre les seleccions

0
481

La barcelonina Maria Vasco, bronze olímpic a Sydney (2000) en els 20 quilòmetres marxa, va qualificar ahir d´´"estranya" la proposta del conseller en cap i presidenciable de la Generalitat per CiU, Artur Mas, sobre que Catalunya participi a les competicions internacionals mitjançant una selecció conjunta amb Andorra. "M´´ha agafat de sorpresa. No m´´ho hagués imaginat i és una mica estrany. De tota manera no m´´hi posaré en contra no ho defensaré", va comentar la marxadora en declaracions a Europa Press. Tot i així, Vasco va assenyalar que defensarà els colors de qui li pagui. "A dia d´´avui em paga la Federació Espanyola d´´Atletisme i a mi m´´agradaria seguir defensant aquests colors, però si la catalana també hi posa de la seva part econòmicament no hi estaré en contra", va subratllar.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.