José Ríos torna a l´activitat

0
409

L´atleta de Premià de Dalt José Ríos s´està recuperant ràpid de l´operació d´apendicitis que va patir a finals de l´agost i que li va impedir participar en les proves de 5.000 i 10.000 metres dels mundials de París. Des de fa algunes setmanes el campió estatal de 10.000 i medalla de bronze en l´europeu de Munic 2002 ja corre pels voltants de la Casa de Campo de Madrid per recuperar la forma, un esforç que compagina amb sessions al gimnàs. Ríos assegura que té bones sensacions i confia que aviat estarà al màxim. De moment, té fixades a l´agenda dues curses: el Cros de Jaén i la Jean Bouin de Barcelona. | Després d´una curta estada a la seva residència d´Argentona, José Ríos torna a estar concentrat a la residència Blume de Madrid per així poder disposar de tots els mitjans necessaris per deixar enrere l´últim i inesperat pas pel quiròfan. En companyia d´atletes de primer nivell, com Fabián Roncero o Chema Martínez, el premianenc es mostra satisfet del procés de recuperació: «M´ha costat una mica perquè havia de recuperar el to muscular a la zona de l´abdomen, però tot està sortin com teníem previst». Una petita complicació en la cicatrització interior de la ferida -ja del tot superada- ha estat l´únic inconvenient que ha patit. José Ríos va informar que durant les últimes setmanes ha fet força exercici al gimnàs amb l´objectiu de recuperar el to muscular, però també ho ha compaginat amb sessions de cursa a peu: «Vaig començar caminant i després corrent en zona plana. Ara ja faig sessions més llargues per acumular quilòmetres». L´atleta va afegir que les sensacions que té són positives: «Fins i tot porto la preparació més avançada que en altres anys.» Cites futures El retorn de Ríos a les pistes d´atletisme ja té data fixada, el 16 de novembre. L´escenari serà en el Cros del Aceite de Jaén, una prova important dins del calendari estatal de crossos i que cada any té un llista de participants de nivell. Quinze dies més tard -30 de novembre- el campió estatal de 10.000 té previst tornar a Barcelona per participar en la Jean Bouin. Segons va manifestar, l´objectiu principal no es assolir un gran resultat: «Sobretot vull veure quina resposta tinc en competició.»

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.