Benito Ojeda i Laura Rosell guanyen el novè memorial Jeroni Juan

0
543

El veterà fondista Benito Ojeda (Fila) va guanyar el memorial Jeroni Juan que es va disputar diumenge a Sant Jaume d´Enveja. Sobre una distància de 5.000 metres, Ojeda va fer un temps de 14:50, tres segons menys que Juan Muñoz (Calatayud), i en categoria femenina -3.000 metres- es va imposar Laura Rosell (Hospitalet de Llobregat) amb un registre d´11:32, davant de Marta Curto (12:46), del CA Terres de l´Ebre (ATE). En veterans, en els 1.800 metres es va endur el triomf final l´atleta del Cornellà Josep Trillo (6:08) i el segon va ser Josep Riba (6:35), de l´ATE. El seu company d´equip Francisco Clemente (ATE) va ser tercer amb un temps de 7:00. Sobre la mateixa distància, Cristian Gutiérrez, de l´Ascó, va aconseguir la victòria en la cursa cadet masculina amb 6:04 i Maria Asenjo (Tivissa) va ser la guanyadora femenina amb 8:03. La resta de guanyadors van ser: Pol Guarner (ATE) i Irina Sentís (ATE) en infantils; Pau Martí (Ascó) i Gemma Mestre (ATE) en alevins; Miquel Malràs (ATE) i Núria Chavarria (Amposta) en benjamins, i Joan Queral (Jeroni Juan) i Georgina Vila (Perelló) en prebenjamins. La novena edició de la prova va registrar un rècord de participació, amb un total de 163 atletes entre totes les categories i 18 clubs, 11 dels quals eren de la demarcació.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.