Benito Ojeda i Laura Rosell guanyen el novè memorial Jeroni Juan

0
392

El veterà fondista Benito Ojeda (Fila) va guanyar el memorial Jeroni Juan que es va disputar diumenge a Sant Jaume d´Enveja. Sobre una distància de 5.000 metres, Ojeda va fer un temps de 14:50, tres segons menys que Juan Muñoz (Calatayud), i en categoria femenina -3.000 metres- es va imposar Laura Rosell (Hospitalet de Llobregat) amb un registre d´11:32, davant de Marta Curto (12:46), del CA Terres de l´Ebre (ATE). En veterans, en els 1.800 metres es va endur el triomf final l´atleta del Cornellà Josep Trillo (6:08) i el segon va ser Josep Riba (6:35), de l´ATE. El seu company d´equip Francisco Clemente (ATE) va ser tercer amb un temps de 7:00. Sobre la mateixa distància, Cristian Gutiérrez, de l´Ascó, va aconseguir la victòria en la cursa cadet masculina amb 6:04 i Maria Asenjo (Tivissa) va ser la guanyadora femenina amb 8:03. La resta de guanyadors van ser: Pol Guarner (ATE) i Irina Sentís (ATE) en infantils; Pau Martí (Ascó) i Gemma Mestre (ATE) en alevins; Miquel Malràs (ATE) i Núria Chavarria (Amposta) en benjamins, i Joan Queral (Jeroni Juan) i Georgina Vila (Perelló) en prebenjamins. La novena edició de la prova va registrar un rècord de participació, amb un total de 163 atletes entre totes les categories i 18 clubs, 11 dels quals eren de la demarcació.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.