CORTÉS HUETE GUANYA LA MITJA MARATÓ DE SANT CUGAT

0
564

Aquest diumenge dia 12 es va celebrar la 20ª edició de la <a href="http://www.atletisme.com/classificacions/scugat">Mitja Marató de Sant Cugat </a> amb un gran èxit de participació, 1.106 inscrits i 1.019 participants que van acabar la cursa. El guanyador de la cursa masculina va ser l’atleta internacional del Fila Team, Francisco J. Cortés Huete amb un temps de 1:08:11. En categoría femenina la també atleta de Fila, Teresa Pulido es va imposar amb força claretat amb un temps de 1:19:08 Les marques van estar condicionades per la meteorología adversa, ja que va estar plovent durant gran part de la cursa. Era la primera cursa dels dos atletes desprès de la seva participació en el Campionat del món d’atletisme que es va celebrar a París el passat agost.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.