Maria del Carme Torné, tercera a la Cursa del Far

0
457

L´atleta del Club Atletisme Tarragona Maria del Carme Torné ha finalitzat en tercera posició en la II Cursa del Far, disputada aquest diumenge al Moll de Tarragona, amb una distància de 6 kilòmetres. La prova ha estat guanyada per Martina Gehweiler, del CN Tarraco, amb un temps de 25 minuts exactes, mentre que Torné, que l´any passat fou segona, ha finalitzat a un minut trenta-vuit segons de la guanyadora. A destacar també la sisena posició assolida per l´Alba Torné. En la classificació masculina, el guanyador de la prova al 2002 Carles Ferrer ha finalitzat en cinquena posició, en una prova que ha estat dominada per Miguel Angel Ruiz, del Club Uruñuela de La Rioja, que ha estat primer, i per Abel Hoces, del Olimpo de Saragossa, segon a tant sols tres segons del primer. El Club Atletisme Tarragona ha situat a fins a quatre homes entre els deu primers, ja que, a més de Ferrer, José F. García Navarrete ha estat sisè, Patri García novè i Joan Bardina desè. La prova s´ha disputat amb una temperatura ideal i sota un cel amenaçador, però finalment la pluja no ha fet acte de presència. Han finalitzat la cursa un total de 217 atletes, dels quals 22 del Club Atletisme Tarragona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.