El GIRONA COSTA BRAVA-C.A.PALAFRUGELL particpa a la Novena edició de l´ ENCONTRE DE L’AMISTAT

0
359

Els equips masculins i femenins del GIRONA COSTA BRAVA-C.A.PALAFRUGELL van participar a la localitat italiana de Celle Ligure a la novena edició del ENCONTRE DE L’AMISTAT dispuatada el passat dissabte 11 d’octubre. A l’encontre d’aquest any participaren, a part del club gironí, l’equip amfitrió, l’ATLETICA ARCOBALENO, el C.A.MONZON, d’Osca i el NICE CÔTE D’AZUR de França. A part, l’encontre va ser obert a la participació d’altres clubs, la qual cosa va propiciar una participació molt nombrosa de més de 500 atletes. Per l’equip baix-empordanès podem destacar les actuacions d’ELENA FONALLERAS, guanyadora de la cursa de la milla amb 5:32.64, BÀRBARA RAMON, segona de la seva sèrie de 600 m amb 1:44.63, ELVI SAENZ, 5ª a salt d’alçada amb 1,50 i PAULA ALEJO, 6ª a javelina amb 28,93. En l’apartat masculí les millors actuacions foren de JAUME QUINTANA, 7è a la milla amb 4:36.36 i seguit de prop per PABLO VAZQUEZ, 9è amb 4:42.69 i XAVIER LISBONA, marca personal a 600 m amb 1:27.84 i 4art. de la seva sèrie. En la classificació per equips es va imposar MONZON amb 69 punts i el club gironí fou tercer amb 49 punts.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.