El GIRONA COSTA BRAVA-C.A.PALAFRUGELL particpa a la Novena edició de l´ ENCONTRE DE L’AMISTAT

0
519

Els equips masculins i femenins del GIRONA COSTA BRAVA-C.A.PALAFRUGELL van participar a la localitat italiana de Celle Ligure a la novena edició del ENCONTRE DE L’AMISTAT dispuatada el passat dissabte 11 d’octubre. A l’encontre d’aquest any participaren, a part del club gironí, l’equip amfitrió, l’ATLETICA ARCOBALENO, el C.A.MONZON, d’Osca i el NICE CÔTE D’AZUR de França. A part, l’encontre va ser obert a la participació d’altres clubs, la qual cosa va propiciar una participació molt nombrosa de més de 500 atletes. Per l’equip baix-empordanès podem destacar les actuacions d’ELENA FONALLERAS, guanyadora de la cursa de la milla amb 5:32.64, BÀRBARA RAMON, segona de la seva sèrie de 600 m amb 1:44.63, ELVI SAENZ, 5ª a salt d’alçada amb 1,50 i PAULA ALEJO, 6ª a javelina amb 28,93. En l’apartat masculí les millors actuacions foren de JAUME QUINTANA, 7è a la milla amb 4:36.36 i seguit de prop per PABLO VAZQUEZ, 9è amb 4:42.69 i XAVIER LISBONA, marca personal a 600 m amb 1:27.84 i 4art. de la seva sèrie. En la classificació per equips es va imposar MONZON amb 69 punts i el club gironí fou tercer amb 49 punts.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.