Entrenament en grup a Terrassa

0
397

La majoria de dissabtes un grup de gent ens trobem en aquest indret per fer una hora d´entrenament, per tal de fer circular una miqueta la sang pel nostre cos, oxigenant-la de la millor manera que sabem: respirant els aires del matí al camp. De passada cadascú de nosaltres mentre anem fent cami, fem allò que tant ens agrada: parlar de coses del córrer. Per qui pugui pensar que és un grup tancat de gent, dir-vos que el que fem és estar oberts a tots i tothom i l a gent que realment es troba bé amb nosaltres un dia fa cap a Mossèn Homs i ens acompanya. Més d´un és assidu. Altres quan té previst fer proves del calendari o entrenaments amb més rapidesa, senzillament no vé. L´objectiu d´<a href="http://boards3.melodysoft.com/app?ID=MossenHoms">aquesta pàgina és per qui vulgui saber si sortim es conecti i pugui preguntar-ho</a>. A més penjaré alguna fotografia de l´entrenament dels diferents assistents per tenir un record. La trobada no és ni de club ni d´amics, encara que tots acabem fent bones amistats i molts pertanyem als nostres clubs, que no tenen per què ser els mateixos. El que ens importa és córrer amb bona companyia. Si un dissabte t´interessa venir amb nosaltres ens escrius i et direm més o menys qui anirem i si sortim. Si veus que plou: més d´un no vindrà: ens agrada córrer però no els refredats. No dubtis en escriure´ns i et respondrem: no en dubtis. El ritme es campetxano i assumible des de grans fins a petits i: cap problema. Ens adaptem i no aniràs sol.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.