Entrenament en grup a Terrassa

0
601

La majoria de dissabtes un grup de gent ens trobem en aquest indret per fer una hora d´entrenament, per tal de fer circular una miqueta la sang pel nostre cos, oxigenant-la de la millor manera que sabem: respirant els aires del matí al camp. De passada cadascú de nosaltres mentre anem fent cami, fem allò que tant ens agrada: parlar de coses del córrer. Per qui pugui pensar que és un grup tancat de gent, dir-vos que el que fem és estar oberts a tots i tothom i l a gent que realment es troba bé amb nosaltres un dia fa cap a Mossèn Homs i ens acompanya. Més d´un és assidu. Altres quan té previst fer proves del calendari o entrenaments amb més rapidesa, senzillament no vé. L´objectiu d´<a href="http://boards3.melodysoft.com/app?ID=MossenHoms">aquesta pàgina és per qui vulgui saber si sortim es conecti i pugui preguntar-ho</a>. A més penjaré alguna fotografia de l´entrenament dels diferents assistents per tenir un record. La trobada no és ni de club ni d´amics, encara que tots acabem fent bones amistats i molts pertanyem als nostres clubs, que no tenen per què ser els mateixos. El que ens importa és córrer amb bona companyia. Si un dissabte t´interessa venir amb nosaltres ens escrius i et direm més o menys qui anirem i si sortim. Si veus que plou: més d´un no vindrà: ens agrada córrer però no els refredats. No dubtis en escriure´ns i et respondrem: no en dubtis. El ritme es campetxano i assumible des de grans fins a petits i: cap problema. Ens adaptem i no aniràs sol.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.