CORTÉS HUETE PARTICIPA A LA MITJA MARATÓ DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

0
437

Aquest diumenge 12 d’octubre es celebra la 20ª edició de la Mitja Marató de Sant Cugat del Vallès. La carrera començarà a les 10 del matí davant del nou pabelló polisportiu de la ciutat i contarà amb la destacada participació de l’atleta del FILA TEAM, Francisco J. Cortés Huete. En la categoría femenina també participarà una de les millors atletes espanyoles de marató, Teresa Pulido. Els dos han estat integrants de l’equip espanyol que ha participat recentment en els Campionats del Món d’Atletisme celebrats a París. Per la seva part, alguns dels integrants de l’equip FILA DOMINGO CATALAN, també estaran presents en aquesta Mitja Marató. Serà una bona oportunitat de poder còrrer amb alguns dels millors atletes del panorama del fons nacional.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.