Àmplia participació del Club Atletisme Tarragona en la II Cursa del Far

0
302

Aquest diumenge es disputarà a l´espigó del Moll de Tarragona la II Cursa del Far – Memorial Francesc Ramos, organitzada pel Club Gimnàstic de Tarragona, en la qual hi prendran part fins a 30 atletes del Club Atletisme Tarragona. La representació del club tarragoní estarà encapçalada per Carles Ferrer, guanyador l´any passat d´aquesta mateixa cursa, i per Maria del Carme Torné, segona al 2002. La cursa, amb una distància total de sis kilòmetres, té la sortida i arribada a l´inici de l´espigó, i començarà a les 10h del matí. La previsió meteorològica per diumenge anuncia temps ennuvolat i possibilitat de tormentes, amb una temperatura a l´hora de la cursa propera als 20°C.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.