Àmplia participació del Club Atletisme Tarragona en la II Cursa del Far

0
469

Aquest diumenge es disputarà a l´espigó del Moll de Tarragona la II Cursa del Far – Memorial Francesc Ramos, organitzada pel Club Gimnàstic de Tarragona, en la qual hi prendran part fins a 30 atletes del Club Atletisme Tarragona. La representació del club tarragoní estarà encapçalada per Carles Ferrer, guanyador l´any passat d´aquesta mateixa cursa, i per Maria del Carme Torné, segona al 2002. La cursa, amb una distància total de sis kilòmetres, té la sortida i arribada a l´inici de l´espigó, i començarà a les 10h del matí. La previsió meteorològica per diumenge anuncia temps ennuvolat i possibilitat de tormentes, amb una temperatura a l´hora de la cursa propera als 20°C.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.