L´atletisme de per a nens aquest cap de setmana a les jornades de Miniatletisme

0
498

Aquest dissabte dia 11 d’octubre es realitzarà la novena edició de les Jornades de Miniatletisme a Catalunya que en aquesta edició es realitzarà en divuit seus diferents. La promoció de l’atletisme entre els més joves, donar-ho a conèixer i introduir-ho a les escoles és el gran objectiu d’aquesta jornada. El Miniatletisme està adreçat a nois i noies de 6 a 9 anys i proposa una adaptació de proves atlètiques a aquestes edats. Es realitzen 10 especialitats atlètiques diferents (quatre llançaments, quatre salts, una cursa llisa, una de tanques i un relleu conjunt), i durant la jornada, tots els nens participen en totes les especialitats. L’objectiu és que els nois tinguin un bon coneixement d’aquest esport, ja que és a partir dels 9 anys que els nois ja poden decidir-se a practicar l’atletisme coneixent d’aquesta manera totes les especialitats. En el <a href="http://www.miniatletisme.com/">Miniatletisme </a>no es cronometra ni es mesura res ni es fa proclamació de vencedors com tampoc es reprimeix la competició, doncs aflora en els nens de forma natural. | També el Miniatletisme està adreçat a les escoles amb l’objectiu de demostrar que es pot practicar aquest esport amb pocs mitjans, únicament amb unes certes adaptacions molt senzilles en les diferents especialitats i amb les condicions pròpies de les escoles. El coneixement del nostre esport, bàsic i formatiu, de forma lúdica i divertida per part dels alumnes, mestres, pares i mares en una edat on el més important és entrar a l´esport de forma divertida i no agònica . Les jornades estan organitzades per la Federació Catalana d’Atletisme i la Unió de Consells Esportius de Catalunya, amb el suport del Club Súper 3. S’espera una participació total de 6.000 nens i nenes de tota Catalunya. Les seus són a Andorra, Barcelona, Calella, Cornellà, El Prat, Figueres, Gavà, Igualada, Lleida, Lloret, Manresa, Mataró, Olot, Palafrugell, Tarragona, Vic, Vilanova i la Geltrú, i Vilaseca.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.