Gran rebuda als campions del món de curses de muntanya

0
450

La gran rebuda ha sorprès als esportistes Avui dimarts dia 7 d´octubre han tornat a Catalunya Teresa Forn (Club Esportiu 2X2 de Santpedor) i Agustí Roc (Centre Excursionista Sant Boi), components de la selecció catalana de curses de muntanya de la FEEC que aquest cap de setmana s´han proclamat Campions del Món de Curses de Muntanya a la prova que és va disputar al Mount Kinabalu (Malàisia). Moltes persones els han volgut homenatjar a la seva arribada i han vingut avui a l´aeroport de Barcelona, i els nostres corredors han tingut la rebuda que es mereixen per l´èxit aconseguit, fins i tot ells s´han mostrat sorpresos de la gran rebuda. Fins i tot en el mateix aeroport, Teresa i Agustí han rebut una telefonada personal del President de la Generalitat de Catalunya, el senyor Jordi Pujol.| El Secretari General de l´Esport de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Josep Maldonado, no s´ha volgut perdre l´arribada dels nostres campions i ha estat el primer en felicitar-los, acompanyat pel president de la Federació d´Entitats Excursionistes de Catalunya, el Sr. Anton Fontdevila. Amb al seva presencia ambdós han certificat el suport que aquestes dues institucions estan donant en tot moment als corredors de la Selecció Catalana de Curses de Muntanya. Teresa Forn i Agustí Roc Actuació d´Agustí Roc al Campionat del Món de Curses de Muntanya 2003 1r VII Maratón Alpino Madrileño (15 juny) 2n Val d´Isère (12 juliol) 4t SkyMarathon de Cervinia (7 setembre) 3r Mount Kinabalu Climbathon (4-5 d´octubre) Actuació de Teresa Forn al Campionat del Món de Curses de Muntanya 2003 4a VII Maratón Alpino Madrileño (15 juny) 4a Trofeu Davide (6 juliol) 2a Val d´Isère (12 juliol) 16a Sierre-Zinal (10 agost) 4a SkyMarathon de Cervinia (7 setembre) 7a Mount Kinabalu Climbathon (4-5 d´octubre) Resum de la Copa del Món de Curses de Muntanya 2003 La Copa del Món de Curses de Muntanya 2003 va començar el 15 de juny amb la disputa del VII Maratón Alpino Madrileño. La primera prova va comptar amb un cartell de luxe amb la presència de tots els grans favorits. El català Agustí Roc va obtenir la victòria encapçalant així la Copa del Món des del principi. En categoria femenina, la francesa Corinne Favre va ser primera, seguida per Marta Busquets, Anna Serra i Teresa Forn, que van ser segona, tercera i quarta. La segona prova es va disputar amb el Trofeu Davide el 6 juliol. En dones, Corinne Favre va demostrar una vegada més la seva superioritat i va entrar a meta força destacada de la resta de corredores. Les catalanes Teresa i Anna Serra van anar sempre en tercera i quarta posició. En homes, el pòdium va ser pels italians Polleti, Brunod i Salvatori. La selecció catalana també va fer un bon paper a la segona prova de la Copa que es va celebrar amb el Quilòmetre Vertical a Val d´Isère el 12 de juliol. En categoria d´homes, igual que l´any passat, es va viure un duel entre l´italià Marco de Gasperi i el català Agustí Roc, que es va resoldre amb la victòria de l´italià. Tot i això, Agustí mantenia el liderat a la classificació general. En noies, el domini absolut va ser de Corinne Favre, seguida de Teresa Forn i Anna Serra en segona i tercera posició respectivament. El 13 de juliol va tenir lloc la quarta prova de la Copa del Món de Curses de Muntanya amb la Barr Trail Mountain Race, als Estats Units. La Selecció Catalana no va ser-hi present, ja que el dia abans els corredors van competir al Quilòmetre Vertical de Val d´Isère. Després de la disputa de la cursa Sierre-Zinal el 10 d´agost la classificació estava cada cop més ajustada i emocionat. La cursa, gens tècnica i molt ràpida, va ser molt poc favorable als corredors de la Selecció Catalana de la FEEC. L´actuació dels nostres corredors va ser discreta, destacar la 17a posició de Joan Colomer i la 16a plaça de Teresa Forn. La gran absència dels favorits a la victòria final del Campionat del Món, va fer que la classificació s´ajustés molt i les diferències eren molt minses. Entre els catalans el beneficiat va ser Joan Colomer, que va pujar fins la 5a posició. Després de la disputa del SkyMarathon de Cervinia el 7 de setembre, penúltima cursa del Campionat del Món de Curses de Muntanya, Agustí Roc i Teresa Forn són líders de les categories d´homes i dones, malgrat la quarta posició aconseguida per tots dos a la cursa. La corredora francesa Corinne Favre ha baixat fins a la tercera posició i en homes Jean Pellisier i Lucio Fregona són segon i tercer respectivament. Finalment, a la Mount Kinabalu Climbathon del 4 i 5 d´octubre, Agustí Roc revalida el títol de Campió del Món de Curses de Muntanya amb una tercera posició obtinguda a la cursa i Teresa Roc, tot i ser 7a a la cursa, es proclama Campiona del Món de l´especialitat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.