Teresa Forn campiona del Món de Curses de Muntanya i Anna Serra Sub-campiona

0
485

Aquest mati (matinada hora catalana) se ha disputat a Borneo (Malàisia) la darrera prova del campionat del mon de curses de muntanya amb la Mt. Kinabalu Climbathon. La corredora catalana Teresa Forn, (Club Esportiu 2X2 de Santpedor), s’ha proclamat campiona del món d’aquesta dura especialitat esportiva formant part de la Selecció Catalana de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. Per la seva part Anna Serra (Unió Excursionista Urgellenca) i Marta Busquets (Centre Excursionista de Súria) han aconseguit la segona i quarta plaça de la general d’aquest Campionat del Món demostrant el bon moment de forma de les corredores catalanes. Tot i acabar en la setena posició d’aquesta cursa, Teresa Forn havia acumulat durant tota la temporada els punts suficients per obtenir una bona classificació final, en la consecució d’aquest campionat per part de Teresa ha influït també l’absència de la seva més directa rival, la francesa Corinne Favre que no ha pogut assistir a Malàisia per estar lesionada. La cursa ha estat marcada pel mal temps, tota la nit ha plogut de forma torrencial fins una hora abans de començar, durant el decurs de la cursa ha tornat a ploure a la part alta, provocant infinitat de petits accidents entre els corredors. Durant tota la cursa de avui les representants catalanes han estat seguits per les televisions Transworld esport i NHK del Japó. Demà diumenge es disputa la cursa masculina on estaran totes les figures mundials de l’especialitat inclosos Bruno Brunod i Mario Polleti que han arribat a ultima hora. Agusti Roc, actual campió del Món, espera estar al capdavant de la cursa i poder revalidar el títol. La nota anecdòtica de la jornada és que a la cursa de categoria veterans, que s’ha disputat al mateix temps que les dones i que feien el mateix recorregut, ha participat el seleccionador català de curses de muntanya i representant de la FSA a la cursa Lluis Aloy. Durant tota la cursa les càmares nipones han estat pendent de ell i a la arribada ha rebut una forta ovació dels assistents.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.