LA MITJA MARATÓ L’ESPIRALL CANVIA DE DATA AL 21 DE DESEMBRE.

0
408

En un principi la mitja marató L’Espirall era per el 16 de novembre, però el President de la Generalitat, el Sr. Jordi Pujol, va anunciar la data de les eleccions autonòmiques, sent el diumenge 16 de novembre la data escollida , en seguida l’organització de la mitja marató es va posar a treballar el tema de permisos de tràfic i seguretat de la cursa, ja que hi havien fets 8000 tríptics i se han de modificar tots ells, tots el contacte per suposat van ser negatives i problemes, per tant es va decidir de canviar la data de la cursa al 21 de desembre, un diumenge en la que no hi ha cap mitja marató mes. Com anècdota es te que dir que serà la primera vegada que la mitja marató es farà tant tard del any, que pot ser un bon diumenge ja que serà l’ultima mitja marató del any, i que es podrà fer millors marques ja que els atletes portaran un mes d’entreno.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.