Annabel Martí i Adrià Serres guanyen el Trofeu Social del Club Atletisme Tarragona

0
322

El Trofeu Social del Club Atletisme Tarragona, disputat aquest diumenge a les pistes municipals de Camp Clar en un matí marcat pel fort vent, ha estat guanyat per Annabel Martí i Adrià Serres, ambdós atletes del Club Atletisme Tarragona. Annabel Martí s´ha imposat amb una puntuació de 1763 punts a Esther Aragonès (1699 punts) i a Bàrbara Pintado (1647 punts), tot i que Pintado s´havia imposat en les proves de salt d ellargada i llançament de pes. La prova final, però, els 1500 metres, han decidit la classificació final en favor de Martí, i han permès també a Aragonès d´assolir la segona posició. Les marques més rellvants han estat els 5 minuts 27 segons d´Annabel Martí en els 1500 metres, els 14.9 segons de Maria Bertran en 100 metres i els 4.14 metres en slat de llargada i 7.90 metres en pes de Bàrbara Pintado. Per la seva banda, Adrià Serres s´ha imposat en la classificació masculina, amb una puntuació de2232 punts, per davant de Robert Romaní, amb 2126 punts i de Ferran Tortosa, amb 2026 punts. Serres ha mantingut una aferrissada lluita amb Carles Torra i Álvaro Sáez, però ambdós han hagut de renunciar a la lluita per la victòria per molèsties musculars. Sáez ha fet la millor marca en els 100 metres amb una marca de 10.7 segons (amb vent a favor), mentre que Torra ha dominat en llargada (amb 6.63 metres) i pes (amb 11.38 metres). Finalment, Sergi Hidalgo ha fet la millor marca en 1500 metres amb 4 minuts 48 segons. La prova, que ha estat parcialment deslluïda pel fort vent, ha comptat finalment amb la participació de quaranta atletes, amb un 15% de participants aliens al club. Els resultats complets es publicaran properament en la pagina web del club .

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.