Annabel Martí i Adrià Serres guanyen el Trofeu Social del Club Atletisme Tarragona

0
451

El Trofeu Social del Club Atletisme Tarragona, disputat aquest diumenge a les pistes municipals de Camp Clar en un matí marcat pel fort vent, ha estat guanyat per Annabel Martí i Adrià Serres, ambdós atletes del Club Atletisme Tarragona. Annabel Martí s´ha imposat amb una puntuació de 1763 punts a Esther Aragonès (1699 punts) i a Bàrbara Pintado (1647 punts), tot i que Pintado s´havia imposat en les proves de salt d ellargada i llançament de pes. La prova final, però, els 1500 metres, han decidit la classificació final en favor de Martí, i han permès també a Aragonès d´assolir la segona posició. Les marques més rellvants han estat els 5 minuts 27 segons d´Annabel Martí en els 1500 metres, els 14.9 segons de Maria Bertran en 100 metres i els 4.14 metres en slat de llargada i 7.90 metres en pes de Bàrbara Pintado. Per la seva banda, Adrià Serres s´ha imposat en la classificació masculina, amb una puntuació de2232 punts, per davant de Robert Romaní, amb 2126 punts i de Ferran Tortosa, amb 2026 punts. Serres ha mantingut una aferrissada lluita amb Carles Torra i Álvaro Sáez, però ambdós han hagut de renunciar a la lluita per la victòria per molèsties musculars. Sáez ha fet la millor marca en els 100 metres amb una marca de 10.7 segons (amb vent a favor), mentre que Torra ha dominat en llargada (amb 6.63 metres) i pes (amb 11.38 metres). Finalment, Sergi Hidalgo ha fet la millor marca en 1500 metres amb 4 minuts 48 segons. La prova, que ha estat parcialment deslluïda pel fort vent, ha comptat finalment amb la participació de quaranta atletes, amb un 15% de participants aliens al club. Els resultats complets es publicaran properament en la pagina web del club .

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.