La segona trobada d´atletes del Laietània se celebra avui

0
354

La segona trobada d´atletes del Centre Atlètic Laietània, de l´anomenada època de Xavier Consegal (1974-1984), es fa avui amb un ampli programa d´activitats. El punt de trobada serà a dos quarts de set de la tarda a l´esplanada del poliesportiu del complex del Laietània. A les set de la tarda es farà un escalfament que estarà dirigit per Consegal, a les vuit es farà la fotografia oficial i a dos quarts de deu del vespre tots els asistents faran un sopar al restaurant del mateix complex esportiu. En aquesta època van sorgir alguns dels millors atletes que han militat en el club laietanenc.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.