Alejandro Gómez, baixa per a el Campionat del Món de Mitja Marató a causa d´una grip

0
669

L´atleta Alejandro Gómez serà baixa per al Campionat del Món de Mitja Marató, que es disputarà dissabte que ve a Vilamoura (Portugal), segons ha informat la Reial Federació Espanyola d´Atletisme (RFEA). Alejandro té una grip des de fa 15 dies i no ha pogut superar-la a temps per formar part de l´expedición. D´aquesta forma, Luis Landa ha cridat l´alabès Iván Sánchez per substituir el gallec. Iván Sánchez es va proclamar Campió Iberoamericà de mitja marató diumenge passat a Buenos Aires. La millor marca del vitorià és 1.05:29, aconseguida el passat 30 d´agost a Daegu quan va conquistar la medalla de bronze al Campionat Mundial Universitari.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.