IV edició de la Caminada pel Massís de les Muntanyes de Prades

0
440

L´Associació d´Amics de les Muntanyes de Prades, amb la col·laboració de l´Ajuntament de Montblanc, organitza per al 5 d´octubre, diumenge, la IV edició de la Caminada pel Massís de les Muntanyes de Prades. Aquesta caminada és una prova no competitiva, amb un recorregut total de 35 quilòmetres que es realitzaran en menys de 12 hores. L´objectiu és donar a conèixer alguns dels indrets més curiosos i bonics d´aquestes contrades tarragonines. La prova és oberta a qui amb esperit esportiu vulgui realitzar-la amb el mínim de temps. Els controls d´horari es regularan a criteri de l´netitat organitzadora. La sortida és el diumenge, 5 d´octubre, des de les 7 fins a les 8 del matí a Montblanc, a l´església de Sant Francesc. L´itinerari esta`ra degudament senyalitzat, sobre tot en els trams més conflictius, amb senyals i cartells. La Caminada transcorre en molts moments per camins senyalitzats amb marques gorgues i blanques (PR), marques vermelles i blanques (GR) i verdes i blanques (SL), En el moment de formalitzar la inscripció es lliurarà als participants una descripció esquemàtica de l´itinerari en la qual constarà la situació dels controls. El preu d´inscripció és de 21 Euros que inclou el dret a participar i el suport de set punts d´avituallament sòlid i líquid. Els telèfons d´informació i inscripció son els números 977 31 36 99 i el 649 476 196 cal preguntar per Xavi Pagès.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.