Xavier Caballero (Fila) acaba en desè lloc i és el millor atleta estatal en la marató de Berlín

0
337

L´atleta badaloní Xavier Caballero (Fila Team), després d´un any complicat, sobretot per la decepció de quedar fora de l´equip estatal que va anar als mundials, va recuperar-se aquest diumenge en la marató de Berlín. Caballero va protagonitzar una excel·lent actuació en la marató alemanya i va ser el millor atleta estatal classificat en arribar en la desena plaça. Josep Maria Rosselló (Fila) va ser 30è i Jorge Aubeso (Capiscol) va acabar en la 32a posició. L´atleta badaloní, a més, va fer un temps de 2h10:44 i es va quedar a només tres segons de millorar el seu millor registre personal en aquesta distància, aconseguit l´any passat en la marató de Milà (2h10:41). El guanyador de la marató de Berlín va ser el kenyà Paul Tergat, que a més va fer història en establir un nou rècord del món de l´especialitat en baixar de 2h05 (2h04:55). Tergat va superar a l´esprint el seu compatriota Sammy Korir, que va entrar un segon més tard (2h04:56). En categoria femenina la guanyadora de la marató de Berlín va ser la japonesa Yasuko Hashimoto (2h26:32).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.