Xavier Caballero (Fila) acaba en desè lloc i és el millor atleta estatal en la marató de Berlín

0
489

L´atleta badaloní Xavier Caballero (Fila Team), després d´un any complicat, sobretot per la decepció de quedar fora de l´equip estatal que va anar als mundials, va recuperar-se aquest diumenge en la marató de Berlín. Caballero va protagonitzar una excel·lent actuació en la marató alemanya i va ser el millor atleta estatal classificat en arribar en la desena plaça. Josep Maria Rosselló (Fila) va ser 30è i Jorge Aubeso (Capiscol) va acabar en la 32a posició. L´atleta badaloní, a més, va fer un temps de 2h10:44 i es va quedar a només tres segons de millorar el seu millor registre personal en aquesta distància, aconseguit l´any passat en la marató de Milà (2h10:41). El guanyador de la marató de Berlín va ser el kenyà Paul Tergat, que a més va fer història en establir un nou rècord del món de l´especialitat en baixar de 2h05 (2h04:55). Tergat va superar a l´esprint el seu compatriota Sammy Korir, que va entrar un segon més tard (2h04:56). En categoria femenina la guanyadora de la marató de Berlín va ser la japonesa Yasuko Hashimoto (2h26:32).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.