Triatló: La Vila de Roses va acollir el Campionat d´Espanya sub 23

0
279

L´Excelent Center va convocar la tarda del dissabte 27 de setembre a un doble esdeveniment esportiu a la vila de Roses (Girona). Per una banda es va disputar un triatló de distància esprint (750 metres de natació, 20 km de ciclisme i 5 km de cursa a peu), amb la victòria absoluta de Xavier Llobet i Núria Padrisa, atletes del club organitzador que van dominar la prova íntegrament, creuant la línia d´arribada a meta amb uns registres de 58 min 9s i 1 h 6 min 46 s, respectivament. A la finalització d´aquesta sèrie open es va celebrar el campionat d´Espanya reservat per la categoria sub 23 sobre la distància olímpica (just el doble que l´esprint) en una tarda marcada per la meteorologia totalment adversa a causa de la pluja. Aquesta segona prova va resultar disputadíssima tant a la categoria masculina com la femenina. Francisco Javier Gómez Noya (Fluvial-Lugo) es va proclamar campió d´Espanya completant la prova amb un temps de 1 h 56 min 18 s. Gómez Noya va situar-se a la primera posició al segment inicial de natació, al ciclisme va ser neutralitzat pel grup perseguidor, i al tercer segment tornà a destacar-se novament. Samer Ali Saad Al Saad (Tri Al-Andalus) va assolir el sots campionat i el tortosí Francesc Juárez (C.N. Reus Ploms) va fer-se amb el tercer graó del pòdium. L´equip masculí del Tri Al-Andalus va assolir la primera posició i els homes del Club Natació Reus Ploms van aconseguir el sots campionat d´Espanya.| Per la seva part Zuriñe Rodríguez (Excelent Center) va aconseguir la victòria individual in extremis en un tancat esprint final i després de dominar en solitari el dos primers sectors de la prova va ser neutralitzada a la cursa a peu per Soraya Pérez (Canal Isabel II). Treient forces de reserva Rodríguez va tornar a dominar la competició amb un esprint final a la mateixa recta de meta creuant la línia d´arribada amb un temps de 2 h 9 min 19 s. Sílvia Muñoz va finalitzar en tercera posició. L´equip femení del Canal de Isabel II va classificar-se en primera posició.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.