Triatló: La Vila de Roses va acollir el Campionat d´Espanya sub 23

0
479

L´Excelent Center va convocar la tarda del dissabte 27 de setembre a un doble esdeveniment esportiu a la vila de Roses (Girona). Per una banda es va disputar un triatló de distància esprint (750 metres de natació, 20 km de ciclisme i 5 km de cursa a peu), amb la victòria absoluta de Xavier Llobet i Núria Padrisa, atletes del club organitzador que van dominar la prova íntegrament, creuant la línia d´arribada a meta amb uns registres de 58 min 9s i 1 h 6 min 46 s, respectivament. A la finalització d´aquesta sèrie open es va celebrar el campionat d´Espanya reservat per la categoria sub 23 sobre la distància olímpica (just el doble que l´esprint) en una tarda marcada per la meteorologia totalment adversa a causa de la pluja. Aquesta segona prova va resultar disputadíssima tant a la categoria masculina com la femenina. Francisco Javier Gómez Noya (Fluvial-Lugo) es va proclamar campió d´Espanya completant la prova amb un temps de 1 h 56 min 18 s. Gómez Noya va situar-se a la primera posició al segment inicial de natació, al ciclisme va ser neutralitzat pel grup perseguidor, i al tercer segment tornà a destacar-se novament. Samer Ali Saad Al Saad (Tri Al-Andalus) va assolir el sots campionat i el tortosí Francesc Juárez (C.N. Reus Ploms) va fer-se amb el tercer graó del pòdium. L´equip masculí del Tri Al-Andalus va assolir la primera posició i els homes del Club Natació Reus Ploms van aconseguir el sots campionat d´Espanya.| Per la seva part Zuriñe Rodríguez (Excelent Center) va aconseguir la victòria individual in extremis en un tancat esprint final i després de dominar en solitari el dos primers sectors de la prova va ser neutralitzada a la cursa a peu per Soraya Pérez (Canal Isabel II). Treient forces de reserva Rodríguez va tornar a dominar la competició amb un esprint final a la mateixa recta de meta creuant la línia d´arribada amb un temps de 2 h 9 min 19 s. Sílvia Muñoz va finalitzar en tercera posició. L´equip femení del Canal de Isabel II va classificar-se en primera posició.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.