La 2a Marxa «Trenkakames» tindrà un recorregut de 90 quilòmetres

0
380

El grup muntanyenc de la Lira Vendrellenca organitzarà els dies 4 i 5 d´octubre la 2a edició de la Trenkakames, una marxa de resistència individual amb un recorregut de 90 quilòmetres, que s´ha de realitzar en menys de 24 hores i que es pot afrontar caminant o corrent, tot i que és imprescindible passar tots els controls. En aquesta edició, la prova serà puntuable per a la copa Catalana de Caminades i s´espera una participació superior que en la passada. El recorregut passarà pel Vendrell, Banyeres, Castell de Marmellar, Pla de Manlleu, Talaia de Montmell, Rodonyà, Masllorenç, Albinyana i Sant Vicenç. L´arribada estarà situada al Vendrell.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.