Marató i Mitja Marató de la UEC d´Horta

0
406

El proper diumenge 5 d´octubre el Parc de Collserola serà un any més l´escenari dels itineraris Marató i la Mitja Marató de la mà de la Unió Excursionista de Catalunya d´Horta. Enguany es celebren l´edició IX de la Marató i la VI de la Mitja Marató. El IX Itinerari Marató és un circuit al voltant del Parc de Collserola amb sortida i arribada al Velòdrom d´Horta que té un recorregut de 42,195 metres. El VI Itinerari Mitja Marató té el començament i el final al mateix lloc però té un recorregut de 21,097 metres. Ambdues proves permeten descobrir la Serra de Collserola, una veritable illa verda d´unes 8.000 Ha., situada entre els rius Besòs i Llobregat, enmig d´una de les àrees urbanes més denses de la ribera mediterrània. La sortida es donarà a les 8:00h per a la Marató i a les 8:30h per a la Mitja Marató al Velòdrom d´Horta. L´arribada, al mateix lloc, restarà oberta fins a les 18:00h. Els participants hauran d´entregar a l´arribada el pitrall degudament segellat pels diferents punts de control del recorregut. El recorregut estarà senyalitzat amb guix, fulls de paper removibles i marques verdes que contenen fletxes blanques. Les inscripcions es poden fer del 15 de setembre al 3 d´octubre per transferència al c/c 2013 0067 76 020174763 de Caixa de Catalunya (caldrà enviar el resguard de la mateixa juntament amb el full d´inscripció per fax). Trobareu el full d´inscripció a la web www.uechorta.com. El preu és de 25 euros per a la Marató i de 14 euros per a la Mitja Marató. També es podran fer inscripcions al local de la UEC d´Horta entre els dies 22 de setembre i 3 d´octubre. Des del mateix dia i fins al 4 d´octubre, també se´n podran fer a Running Vallès (C/Can Mates 2). El mateix dia de la prova, el 5 d´octubre, també s´acceptaran inscripcions fins a mitja hora abans de la sortida de cada prova al preu de 20 euros la Marató i de 19 euros la Mitja Marató. S´entregaran premis als 3 primers classificats, un trofeu per al més jove i per al més veterà de les categories masculina i femenina. S´entregaran també 2 trofeus especials per als equips ONCE. L´entrega de trofeus als primers classificats es farà a partir de les 14:00h a l´arribada. La resta de trofeus s´entregaran a les 18:30h. Hi haurà l´obsequi d´un polo per a tots els inscrits.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.