Marató i Mitja Marató de la UEC d´Horta

0
520

El proper diumenge 5 d´octubre el Parc de Collserola serà un any més l´escenari dels itineraris Marató i la Mitja Marató de la mà de la Unió Excursionista de Catalunya d´Horta. Enguany es celebren l´edició IX de la Marató i la VI de la Mitja Marató. El IX Itinerari Marató és un circuit al voltant del Parc de Collserola amb sortida i arribada al Velòdrom d´Horta que té un recorregut de 42,195 metres. El VI Itinerari Mitja Marató té el començament i el final al mateix lloc però té un recorregut de 21,097 metres. Ambdues proves permeten descobrir la Serra de Collserola, una veritable illa verda d´unes 8.000 Ha., situada entre els rius Besòs i Llobregat, enmig d´una de les àrees urbanes més denses de la ribera mediterrània. La sortida es donarà a les 8:00h per a la Marató i a les 8:30h per a la Mitja Marató al Velòdrom d´Horta. L´arribada, al mateix lloc, restarà oberta fins a les 18:00h. Els participants hauran d´entregar a l´arribada el pitrall degudament segellat pels diferents punts de control del recorregut. El recorregut estarà senyalitzat amb guix, fulls de paper removibles i marques verdes que contenen fletxes blanques. Les inscripcions es poden fer del 15 de setembre al 3 d´octubre per transferència al c/c 2013 0067 76 020174763 de Caixa de Catalunya (caldrà enviar el resguard de la mateixa juntament amb el full d´inscripció per fax). Trobareu el full d´inscripció a la web www.uechorta.com. El preu és de 25 euros per a la Marató i de 14 euros per a la Mitja Marató. També es podran fer inscripcions al local de la UEC d´Horta entre els dies 22 de setembre i 3 d´octubre. Des del mateix dia i fins al 4 d´octubre, també se´n podran fer a Running Vallès (C/Can Mates 2). El mateix dia de la prova, el 5 d´octubre, també s´acceptaran inscripcions fins a mitja hora abans de la sortida de cada prova al preu de 20 euros la Marató i de 19 euros la Mitja Marató. S´entregaran premis als 3 primers classificats, un trofeu per al més jove i per al més veterà de les categories masculina i femenina. S´entregaran també 2 trofeus especials per als equips ONCE. L´entrega de trofeus als primers classificats es farà a partir de les 14:00h a l´arribada. La resta de trofeus s´entregaran a les 18:30h. Hi haurà l´obsequi d´un polo per a tots els inscrits.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.