4ª Cursa Alpina de La Molina

0
816

Amb l’estrena del nou mil·leni s’endegà la primera edició d’aquesta “Cursa Alpina de La Molina”; enguany ja som a la quarta edició. La primera vegada, quan dissenyàvem aquest itinerari coincident amb el que al 1927 es va traçar per córrer la primera cursa d’hivern amb esquís, la Puig d’Alp-Puigllançada, estàvem segurs que aquest respondria plenament a una manera de fer, a una nova competició esportiva que cada dia té mes adeptes. Enguany l’edició de la Cursa figura, com a “II Copa Catalana de Curses d’Alta Muntanya-FEEC”, i té per a nosaltres un caràcter molt especial, ja que és alhora, la “I Copa Internacional dels Pirineus-CTP” d’aquesta modalitat. Novament presentem “La Passejada Popular, per a tots els que no desitgen participar en una dura competició com és “La Cursa Alpina” i si vulguin passejar i conèixer bells paratges d’aquesta estació de muntanya de La Molina. Desitgem una vegada més que el primer diumenge d’octubre sia una gran “Festa de Tardor” en aquest paratge de la Cerdanya, on ens puguem ajuntar tots els que estimem la natura i l’esport. El Centre Excursionista de Catalunya us convida a participar-hi. Us hi esperem a tots!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.