Acte de suport a la Selecció Catalana de Curses de Muntanya

0
529

La Selecció Catalana de Curses de Muntanya de la FEEC està preparada per marxar a Malàisia a lluitar pel Campionat del Món de Curses de Muntanya, amb aquest motiu la Secretaria General de l´Esport ha volgut donar el seu suport i la nostra selecció serà rebuda el proper divendres 26 de setembre al Museu Colet, en un acte on el senyor Josep Maldonado, Secretari General de l´Esport, lliurarà a la Selecció Catalana una senyera per a portar a la darrera prova del Campionat del Món, el Mount Kinabalu Marathon, que tindrà lloc els dies 4 i 5 d´octubre a l´illa de Borneo (Malàisia). L´acte, que serà obert a tothom, tindrà lloc a les 19:30h al Museu Colet, seu de la Secretaria General de l´Esport (C/Buenos Aires 56-58 de Barcelona). La selecció catalana marxa amb grans possibilitats per revalidar el títol aconseguit l´any anterior per Agustí Roc (Centre Excursionista Sant Boi) i obtenir bones posicions al pòdium final. En aquests moments el corredor català lidera la classificació general del Campionat del Món i Teresa Forn (Club Esportiu 2×2 de Santpedor) també és al capdamunt en categoria femenina. Per la seva banda, Anna Serra (unió Excursionista Urgellenca) i Marta Busquets (Centre Excursionista de Súria) són en segona i quarta posició de la general i Joan Colomer (Unió Excursionista de Vic) podria optar a la tercera posició. Vols viatjar amb la selecció? Si vols donar el teu suport a la nostra selecció, l´agencia de viatges Esports 10 ofereix una oferta especial pel viatge i l´estada a Malàisia, si voleu més informació podeu adreçar-vos a Begoña Fernández, Directora de producció i vendes d´Esports 10 Tel. 902 33 31 10

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.