Acte de suport a la Selecció Catalana de Curses de Muntanya

0
395

La Selecció Catalana de Curses de Muntanya de la FEEC està preparada per marxar a Malàisia a lluitar pel Campionat del Món de Curses de Muntanya, amb aquest motiu la Secretaria General de l´Esport ha volgut donar el seu suport i la nostra selecció serà rebuda el proper divendres 26 de setembre al Museu Colet, en un acte on el senyor Josep Maldonado, Secretari General de l´Esport, lliurarà a la Selecció Catalana una senyera per a portar a la darrera prova del Campionat del Món, el Mount Kinabalu Marathon, que tindrà lloc els dies 4 i 5 d´octubre a l´illa de Borneo (Malàisia). L´acte, que serà obert a tothom, tindrà lloc a les 19:30h al Museu Colet, seu de la Secretaria General de l´Esport (C/Buenos Aires 56-58 de Barcelona). La selecció catalana marxa amb grans possibilitats per revalidar el títol aconseguit l´any anterior per Agustí Roc (Centre Excursionista Sant Boi) i obtenir bones posicions al pòdium final. En aquests moments el corredor català lidera la classificació general del Campionat del Món i Teresa Forn (Club Esportiu 2×2 de Santpedor) també és al capdamunt en categoria femenina. Per la seva banda, Anna Serra (unió Excursionista Urgellenca) i Marta Busquets (Centre Excursionista de Súria) són en segona i quarta posició de la general i Joan Colomer (Unió Excursionista de Vic) podria optar a la tercera posició. Vols viatjar amb la selecció? Si vols donar el teu suport a la nostra selecció, l´agencia de viatges Esports 10 ofereix una oferta especial pel viatge i l´estada a Malàisia, si voleu més informació podeu adreçar-vos a Begoña Fernández, Directora de producció i vendes d´Esports 10 Tel. 902 33 31 10

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.