Eliseo Martín s´imposa a la IV Milla Urbana d´Almacelles

0
590

Eliseo Martín s´imposa a la IV Milla Urbana d´Almacelles. El medalla de bronze en els passats mundials d´atletisme celebrats a París i natural de Montsó, Eliseo Martín, es va imposar ahir a la IV Milla Urbana d´Almacelles, en que va lluitar en l´esprint al costat de José Luís Blanco i el lleidatà Xavi Areny. Martín va marcar un crono de 4´18" pels 4´19" de Blanco i Areny. Martín va expressar la seua satisfacció al finalitzar la prova pel suport que va rebre dels espectadors que es van amuntegar davant de l´església de la localitat del Segrià. "Fa tres anys que participo en aquesta prova i aquest any m´ha agradat especialment per la seua intensitat fins al final. A part que ha sigut una milla molt dura pels revolts del traçat, l´ànim del públic és el millor trofeu que em puc emportar d´Almacelles." Per la seua part, el lleidatà Xavi Areny, corredor del FC Barcelona, també es mostrava molt satisfet pel seu tercer lloc. "Acabem de començar la temporada i aquestes proves ens serveixen per prendre la mesura del nostre estat de forma. Ha sigut un luxe córrer al costat de Martín i Blanco." En dones, la cursa també es va decidir als metres finals, encara que no en un esprint tan estret com en el cas dels 1.608 metres masculins. La vencedora de la prova va ser Eva Arias, que va derrotar la campiona de les dos edicions anteriors i corredora del FC Barcelona, Sílvia Montaner. Arias va parar el cronòmetre en 5´03", mentre que Montaner ho va fer en 5´07". La tercera classificada va ser Marta Martín, amb un temps de 5´11". En les altres categories els guanyadors van ser: veterans, Albert Novell; en categoria open, Raúl Butaci i Anna Armenteros; en cadets, Alfons Farrán i Irene Jiménez; en infantils, Edith Galo Ortiz i Noemí Aumedes; en aleví Agustí Iglesias i Celia Nadal, i en categoria benjamina, Sergi Domingo i Maite farrán.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.