XXVa. COPA D’EUROPA DE CLUBS D’ATLETISME JÚNIOR

0
449

Aquest dissabte 20 de setembre es celebrarà la Copa d’Europa de Clubs d’Atletisme Júnior al Complex Esportiu de L’Hospitalet Nord, organitzada pel Club Integra 2- L’Hospitalet Atletisme – CNB, i l’Ajuntament de la ciutat. Aquesta serà la primera vegada que aquest esdeveniment esportiu s’organitza a l’Estat Espanyol en els seus vint-i-cinc anys d’història. Serà, sens dubte, una bona manera de celebrar el 10è aniversari del naixement de L’Hospitalet Atletisme. En aquesta competició participaran clubs procedents d’onze països, entre els quals estarà l’Integra 2 – L’H – CNB en les categories masculina i femenina, així com el Club Nerja de Atletismo – Cueva de Nerja que participarà en la categoria femenina, i el CA Kelme – Playas de Castellón que ho farà en la masculina. El club català comptarà amb les seves principals figures en aquesta categoria júnior com la Marta Alonso, en javelina, Flor Fatty en pes, Miriam Ortiz en 3.000 m, Mireia Izaguirre en 2.000 m obstacles, Blanca Álvarez en 1.500 m, i Laura Rey en martell. En nois els atletes catalans més destacats són Francisco Blàzquez en martell, Marc Roig en 3.000 metres, Xavier Miranda en 200 m, Marc Cruells en llançament de disc i Carles Triadó en salt d’alçada. Les competicions es desenvoluparan en sessions de matí i tarda a partir de les 09,30 h i les 15,45 h respectivament. Clubs Participants Femení Masculí Club Nerja de Atletismo Prinz Hendrik an Vugnt (Holanda) L.C. Frauendfeld (Suïssa) Fiamme Gialle (Itàlia) Flanders A. C. (Bèlgica) Cimentas Izmir (Turquia) Tampereen Pyrintö (Finlàndia) Slàvia Sportiva Skoda Trencin (Eslovàquia) O.F.I. Heraklion (Grècia) Flanders A.C. (Bèlgica) Martigues Provence (França) L.G. Nord Berlín (Alemanya) N.A. Varese (Itàlia) C.A. Kelme – Playas Castellón Integra 2 – L’H – CNB Integra 2 – L’H – CNB

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.