La IV Milla Urbana d´Almacelles comptarà dissabte amb 3 olímpics

0
490

Amb la presència de tres atletes olímpics, Almacelles celebrarà aquest dissabte, dia 20, la quarta edició de la Milla Urbana, que organitzen conjuntament el Club Atletisme Almacelles i l´ajuntament. La primera cursa està prevista a partir de les 17:45, encara que la prova d´elit femenina serà a les 19:15 i la masculina, a les 19:30. En totes, dos curses, hi haurà un cartell d´autèntic luxe. La Milla compta amb un presupost de 8.500 euros i els set primers classificats, tant en la cursa masculina com en la femenina, tindran premi en metàl·lic. En la prova masculina, el gran atractiu serà la presència dels atletes olímpics Eliseo Martín (bronze en l´últim Mundial de París) i Marco Cepeda, als quals donarà rèplica el lleidatà Xavi Areny. Entre els atletes que també participaran a la prova destaca José Luís Blanco 8e al mundial de Paris, Miguel Quesada o Pol Guillén, a més dels lleidatans Juan Luis Pérez i Rafa Melero. En femines, competirà l´olímpica Encarna Granados, juntament amb la guanyadora de les dos últimes edicions de la prova, Silvia Montané, a més de les lleidatanes Eva Ledesma, Laura Rosell o Meritxell Bonet. També competiran a la Milla Urbana d´Almacelles Eva Arias, quarta en la prova de 1.500 en l´últim Campionat d´Espanya, i Rosa Morató, campiona d´Espanya de 3.000 metres obstacles.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.