Al tancament de les inscripcions per la travessa Matagalls Montserrat del

0
570

dia 16 de Setembre el nombre d´inscrits d´arreu i fora de l´estat superen els 2.200. A manca de tres dies per la realitzacio de l´activitat es problable que es superi entre un 10 o 15% els participans de l´any 2003. Des de l´organitzacio, es vol agrair la col·laboració de tots els excursionistes a l´hora de fer el registre i tanmateix la bona recepció sobre les indicacions de cura i respecte per l´entorn. Destacar novament que Mountain Wilderness amb col·laboracio amb la comisió de natura del Club han estat treballant per que la travessa sigui un exemple de respecte a la natura i posar a l´abast de tot-hom els indicadors dels llocs per les deixalles ja que aquest seran selectius. A la sortida i l´arrivada es realitzaran enquestes sobre medi ambient a carrec de l´associacio esmentada i un altre a carrec de l?institut de medicina de muntanya Castello Roca sobre la preparacio i els peus en les travesses de resistencia.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.