Xevi Guinovart, segon en la primera prova del circuit català de muntanya

0
333

El vilanoví Xevi Guinovart es va proclamar diumenge passat sotscampió de la cursa de muntanya de Paüls, la primera del circuit català. Amb aquest resultat se situa segon a la classificació d´un circuit que consta de cinc proves que s´han de disputar en els propers dos mesos, i en el qual Guinovart, de l´Asics Interesport, és un dels màxims favorits per endur-se el trofeu. En la cursa, des de la sortida al Parc Natural dels Corbs, situat a Tortosa, el vilanoví es va mostrar intractable. El primer quilòmetre va fer una selecció de deu corredors, i tres més tard, Guinovart ja era l´únic que acompanyava el corredor de la selecció catalana Jordi Martín, que va fer un petit canvi de ritme i va guanyar uns metres sobre el vilanoví. Aquest, després de la caiguda que va tenir al quilòmetre 20, no va poder seguir l´evolució de Martín, que es va proclamar campió cobrint els 25 km de la prova amb un temps d´1h 58´20. Guinovart va conservar el seu segon lloc i va aturar el cronòmetre en les dues hores, amb un avantatge de 7´ sobre el tercer classificat.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.