Xevi Guinovart, segon en la primera prova del circuit català de muntanya

0
543

El vilanoví Xevi Guinovart es va proclamar diumenge passat sotscampió de la cursa de muntanya de Paüls, la primera del circuit català. Amb aquest resultat se situa segon a la classificació d´un circuit que consta de cinc proves que s´han de disputar en els propers dos mesos, i en el qual Guinovart, de l´Asics Interesport, és un dels màxims favorits per endur-se el trofeu. En la cursa, des de la sortida al Parc Natural dels Corbs, situat a Tortosa, el vilanoví es va mostrar intractable. El primer quilòmetre va fer una selecció de deu corredors, i tres més tard, Guinovart ja era l´únic que acompanyava el corredor de la selecció catalana Jordi Martín, que va fer un petit canvi de ritme i va guanyar uns metres sobre el vilanoví. Aquest, després de la caiguda que va tenir al quilòmetre 20, no va poder seguir l´evolució de Martín, que es va proclamar campió cobrint els 25 km de la prova amb un temps d´1h 58´20. Guinovart va conservar el seu segon lloc i va aturar el cronòmetre en les dues hores, amb un avantatge de 7´ sobre el tercer classificat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.