Cavalls de vent per Gemma Parets

0
298

Fotos de la Caminada de Muntanya Cavalls de Vent fetes per Pep Lluís Moliner. Recomanació: del tot recomanable. Una travessa a l´abast de quasi tot-hom si es fa en més d´un dia, dormint als refugis. Abans de la travessa en menys de 24h és recomanable fer de dia els trams que es faran de nit, especialment al del ref. de Cortals al Estasen. Personalment la veig molt equivalent a la carros de foc, fins i tot una miqueta més ràpida, a pesar de tenir més desnivell i més distància, la menor alçada i millors camins fan que siguin dues travesses molt equivalents en duresa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.