Victòries de Xavier Torrades i de Sílvia Tremoleda

0
555

El Triatló Ciutat de Vilanova i la Geltrú va reunir a 307 participants que van disputar el diumenge 14 de setembre una competició de distància esprint, amb 750 metres de natació, 20 km de ciclisme i 5 km de cursa a peu. Els integrants de l´Excelent Center van tenir un paper destacadíssim, i per primera vegada en una mateixa competició del circuit català, les posicions capdavanteres al sector de ciclisme de les dues categories absolutes van quedar formades per 2 triatletes del mateix equip. Unificant esforços Josep Farrés i Xavier Torrades per una banda, i Sílvia Tremoleda i Sara Díaz a la categoria femenina van prendre prou avantatja per assegurar-se la victòria absoluta. Josep Farrés i Xavier Torrades de la categoria sub 23 van finalitzar el sector de natació amb una avantatja de 15 segons, mínima diferència que van saber aprofitar conservant el cap de cursa al segment de ciclisme sense deixar-se agafar per un grup perseguidor format per 12 unitats, amb els triatletes Thomas Korinek, Michael Adamec, els germans Josep Manel i Francesc Juárez (C.N. Reus Ploms), Martí Milla, Manel Casoni, Israel Escudero, Xavier García (C.N. Barcelona), Ferran Avilès, Albert Parreño (Esportiu Mediterrani), Bernat Moragas (C.N. Mataró), i Francisco Pontano (Excelent Center).| Al tercer segment de 5 km de cursa a peu va haver canvis definitius quedant destacat a la primera posició l´atleta de l´Excelent Xavier Torrades, que va creuar la línia de meta en primera posició amb un temps de 55 min 45s. Els atletes del Reus Ploms Josep Manel Juárez i Michael Adamec van completar el podi, finalitzant en segona i tercera posició amb uns registres de 56 min 6 s i 56 min 20 s, respectivament. El Club Natació Reus Ploms va resultar l´equip guanyador a la categoria masculina. Per la seva banda Sílvia Tremoleda va guanyar la prova amb total autoritat, creuant la línia d´arribada amb un registre de 1 h 2 min 10 s, la seva companya de l´Excelent Sara Díaz va finalitzar en segona posició amb un temps total de 14 min 16 s. Maria Sarrado (C.N. Reus Ploms) va realitzar una fantàstica remuntada als 5 km de cursa a peu final que la situar al tercer graó del podi amb un registre final de 1 h 6 min 49s. L´Excelent Center va assolir la primera posició per equips femenins.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.