Carod vol crear una conselleria d´Esports al Govern català i promet més recursos

0
407

El secretari general d´ERC, Josep Lluís Carod-Rovira, ha anunciat avui la seva intenció de crear una conselleria o viceconselleria d´Esports en el Govern català, en cas de formar-ne part, a través de la qual potenciaria la pràctica de l´esport en totes les edats i implicar al món empresarial. Un altre dels principals eixos de les propostes republicanes és promoure la creació de seleccions esportives catalanes. Carod ha presentat aquesta tarda el seu programa de govern per a l´esport en un acte al qual hi han assistit dirigents i personalitats del sector com ara el president del FC Barcelona, Joan Laporta; el vicepresident del RCD Espanyol, Ramon Condal; el president de la Unió Esportiva, David Monner; el president de la Federació Catalana d´Atletisme, Romà Cuyàs; el director d´INEFC, Joan Carles Burriel; el president de la Federació Espanyola de Beisbol, Julio Almeida, i l´exfutbolista Víctor Muñoz, entre altres. L´increment dels recursos tècnics i econòmics per generalitzar la pràctica esportiva, potenciar que les empreses inverteixin en què els treballadors realitzin alguna activitat física i involucrar altres sectors com ara el sanitari i educatiu en la promoció dels esports en horari escolar són alguns dels objectius de Carod. Per això, els republicans aposten per difondre material que expliqui els avantatges d´una vida activa des del punt de vista de la salut, social i econòmic i promoure experiències que involucrin clubs i organitzacions esportives perquè l´activitat esportiva sigui accessible econòmicament i integradora. Per això, s´afavorirà l´accés a discapacitats i es potenciarà en les zones i en les poblacions desafavorides.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.