Martín Fiz, nou assessor tècnic de l´entitat barcelonista

0
547

L´exmaratonià Martín Fiz ha estat presentat avui com a nou assessor tècnic de la secció d´atletisme del FC Barcelona, en un acte en el què també han participat el president de l´entitat, Joan Laporta, i Ricard Buill, delegat d´aquesta secció barcelonista. El vitorià Martín Fiz, de 40 anys, compta amb un palmarès excel·lent, que va tenir el seu moment àlgid en la segona meitat dels anys noranta. El 1995 va guanyar la marató de Rotterdam i va tornar a batre el rècord d´Espanya (2h.08:56) i poc després va aconseguir l´or en el mundial de Goteborg. L´any següent també va obtenir l´or a la marató de Seül, mentre que als Jocs d´Atlanta, en el mateix any, va acabar quart. El setembre de 1997 se li va concedir, junt amb la resta de l´equip espanyol de marató, el Premi Príncep d´Astúries. La directiva del FC Barcelona pretén amb la contractació de Martín Fiz, potenciar la secció i, sobretot, buscar nous talents per a l´atletisme a Catalunya. En l´acte de presentació, Fiz ha agraït l´oportunitat que li brinda el Barça, al qual considera "més que un club", i ha assegurat que el seu objectiu no és que els nens "s´acostin al Barcelona, sinó que el Barça se´n vagi als col·legis". "Volem tenir la nostra pròpia escola i la nostra pròpia base d´atletisme perquè, d´aquí a uns anys, el club pugui comptar amb una promoció pròpia d´esportistes d´elit dins de l´atletisme català", ha afegit.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.