Blanco confia a tancar la temporada en el Gran Prix de Montecarlo

0
476

L´atleta Josep Lluís Blanco espera rebre avui la invitació de la Federació Internacional d´Atletisme (IAAF) per participar en la cursa dels 3.000 obstacles del Gran Prix de Montecarlo que es disputarà el dia 14. En l´actual rànquing de la IAAF, Blanco és el catorzè, amb 1.237 punts. Els 11 primers, entre els quals hi ha Eliseo Martín i Luis Miguel Martín Berlanas, estan classificats directament per córrer a Montecarlo. Blanco confia que sigui el dotzè escollit. La IAAF, que es reuneix avui, haurà d´escollir entre el kenyà Wilson Kipketer i el qatarià Khamis Abdullah Saifeldin, per decidir la wild car.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.