Blanco confia a tancar la temporada en el Gran Prix de Montecarlo

0
389

L´atleta Josep Lluís Blanco espera rebre avui la invitació de la Federació Internacional d´Atletisme (IAAF) per participar en la cursa dels 3.000 obstacles del Gran Prix de Montecarlo que es disputarà el dia 14. En l´actual rànquing de la IAAF, Blanco és el catorzè, amb 1.237 punts. Els 11 primers, entre els quals hi ha Eliseo Martín i Luis Miguel Martín Berlanas, estan classificats directament per córrer a Montecarlo. Blanco confia que sigui el dotzè escollit. La IAAF, que es reuneix avui, haurà d´escollir entre el kenyà Wilson Kipketer i el qatarià Khamis Abdullah Saifeldin, per decidir la wild car.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.