MATAGALLS – MONTSERRAT (XXIV EDICIÓ)

0
389

A punt de complir els 25 anys de la primera edició de la Matagalls-Montserrat, el Club Excursionista de Gracia obrirà la propera setmana les inscripcions a tots els afeccionats a les marxes de resistència. Aquesta activitat denominada "festa de l´excursionisme català" va estar realitzada per primer cop per Mossen Jaume Oliveras, al qual li vam retre homenatge el darrer any a traves de l´exposició al Palau Robert. Tambe informar·vos que la nostra entitat iniciara els preparatius per que el proper 2004 la Matagalls sigui una festa internacional de les activitats a la natura en totes les seves vessants: Formacio Seguretat Medi ambient etc. Aquesta iniciativa va néixer a proposta del CLUB EXCURSIONISTA DE GRACIA, pioner en la senyalització, marcatge i promoció del senderisme a casa nostra. Si necessiteu mes informació podeu contactar al Club Exc. de Gracia A PARTIR DE LES 18 HORES DE DILLUNS A DIJOUS Passatge Mulet, 4 de Barcelona Telèfon 93 2378659 Email: cegracia@cegracia.com <a href=http://www.cegracia.com>http://www.cegracia.com</a>.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.