MATAGALLS – MONTSERRAT (XXIV EDICIÓ)

0
771

A punt de complir els 25 anys de la primera edició de la Matagalls-Montserrat, el Club Excursionista de Gracia obrirà la propera setmana les inscripcions a tots els afeccionats a les marxes de resistència. Aquesta activitat denominada "festa de l´excursionisme català" va estar realitzada per primer cop per Mossen Jaume Oliveras, al qual li vam retre homenatge el darrer any a traves de l´exposició al Palau Robert. Tambe informar·vos que la nostra entitat iniciara els preparatius per que el proper 2004 la Matagalls sigui una festa internacional de les activitats a la natura en totes les seves vessants: Formacio Seguretat Medi ambient etc. Aquesta iniciativa va néixer a proposta del CLUB EXCURSIONISTA DE GRACIA, pioner en la senyalització, marcatge i promoció del senderisme a casa nostra. Si necessiteu mes informació podeu contactar al Club Exc. de Gracia A PARTIR DE LES 18 HORES DE DILLUNS A DIJOUS Passatge Mulet, 4 de Barcelona Telèfon 93 2378659 Email: cegracia@cegracia.com <a href=http://www.cegracia.com>http://www.cegracia.com</a>.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.