Bartolomé Serrano i Esther Solera, tornen a guanyar la 25èna edició de la Cursa Popular de Festa Major de Sabadell

0
578

Els guanyadors d´aquest any repeteixen guardó en la 25ena edició de la cursa, que ja s´ha convertit en un clàssic a Sabadell. D´una banda, el guanyador masculí ha estat Bartolomé Serrano del Califòrnia Sports amb un temps de 29 minuts i 35 segons. Pel que fa a la categoria femenina la guanyadora ha sigut Esther Solera de la Joventut Atlètica de Sabadell (JAS), que ha fet el recorregut en 35 minuts i 30 segons. L´any passat ambdós també van emportar-se el primer premi. La competició d´enguany ha superat amb escreix la participació d´altres anys amb 1.449 corredors, malgrat la pluja que ha caigut a la ciutat durant el matí. La passada edició de la cursa popular va aplegar 1.239 participants. El recorregut de la cursa ha sigut de 9´5 quilòmetres .

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.