Bartolomé Serrano i Esther Solera, tornen a guanyar la 25èna edició de la Cursa Popular de Festa Major de Sabadell

0
422

Els guanyadors d´aquest any repeteixen guardó en la 25ena edició de la cursa, que ja s´ha convertit en un clàssic a Sabadell. D´una banda, el guanyador masculí ha estat Bartolomé Serrano del Califòrnia Sports amb un temps de 29 minuts i 35 segons. Pel que fa a la categoria femenina la guanyadora ha sigut Esther Solera de la Joventut Atlètica de Sabadell (JAS), que ha fet el recorregut en 35 minuts i 30 segons. L´any passat ambdós també van emportar-se el primer premi. La competició d´enguany ha superat amb escreix la participació d´altres anys amb 1.449 corredors, malgrat la pluja que ha caigut a la ciutat durant el matí. La passada edició de la cursa popular va aplegar 1.239 participants. El recorregut de la cursa ha sigut de 9´5 quilòmetres .

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.