TRIATLÓ: Domini de l´Excelent Center als Campionats d´Espanya

0
467

El club català de triatló Excelent Center va conquerir les primeres posicions per equips als campionats d´Espanya de triatló disputats el passat 6 de setembre a Águilas (Múrcia) confirmant-se com l´equip de triatló més potent a nivell estatal. La prova disputada sota el format de distància olímpica amb 1.500 metres de natació, 40 km de ciclisme i 10 km de cursa a peu va estar guanyada a la categoria masculina per l´actual campió del món de llarga distància Eneko Llanos (Excelent) amb un registre final de 1 h 50 min 50 s. Pilar Hidalgo (Fluvial) va realitzar una cursa extraordinària. Oferint tot un recital en solitari desde l´inici de la prova va assolir la primera posició femenina dels campionats amb un temps final de 1 h 59 min 20 s. Per la seva part Núria Padrisa (Excelent) va obtenir el sots campionat estatal realitzant una cursa amb una estratègia perfecta que li va permetre destacar-se al tercer segment de la prova. Si be l´Excelent es va confirmar definitivament tant a la categoria masculina com la femenina dins la seva segona temporada nacional, altre equip català més modest però amb una llarga trajectòria en aquest esport com el Club Natació Reus Ploms va assolir el sots campionat masculí amb la participació del txec Jan Rehula i dels tortosins Francesc i Josep Manel Juárez. Eloi Moragues (C.N. Catalunya) es va classificar a la primera posició dins els grups d´edat de 20 a 24 anys i Marta Noé (C.N. Mataró) va finalitzar també primera dins el grup de 30 a 34 anys.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.