Thomas Kovinek s´imposa en el 18è Triatló de Catalunya, el més nombrós de la seva història

0
534

El triatleta Thomas Kovinek va imposar-se en el Triatló de Catalunya que es va disputar ahir a la tarda a Banyoles sota l´organització de l´àrea d´esport de l´Ajuntament i amb la col·laboració del CN Banyoles i CC Banyoles. La 18a edició va ser la més nombrosa, amb 370 triatletes que van perdre la sortida. El temps va fer que la prova fos molt dura, sobretot en la cursa ciclista, ja que la humitat feia el recorregut perillós. Fins a la cursa a peu, no es van marcar les diferències. Qui va estripar definitivament la cursa va ser el vencedor, que des del mateix inici va marcar les diferències. Els quatre primers, Kovinek, Adamec, Colom i López, van aconseguir baixar de les dues hores. Kovinek ja va nedar molt ràpidament (11:39) en la mitja travessia de 1.500 metres, tot i que el millor temps va ser per a Santi Ferrada del Sant Joan de les Abadesses (11:39). La cursa en bicicleta es va fer sobre un recorregut de 40 quilòmetres. A peu, el triatletes van haver de córrer deu quilòmetres. El primer gironí va ser Pere Hidalgo del CN Olot, que va ser el desè.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.