El lloretenc Josep Lluís Blanco és sisè en la milla urbana d´Andújar

0
446

L´atleta de Lloret de Mar Josep Lluís Blanco va ser el sisè en la milla urbana d´Andújar Memorial Francisco Ramon Higueras, que es va disputar abans-d´ahir al vespre a Jaén. Blanco va pagar el cansament del viatge, que va fer el mateix divendres. El finalista del mundial de París no es va trobar mai còmode en tota la cursa, que va tenir un ritme més lent del que desitjava el selvatà. La prova es va resoldre en els darrers 100 metres. En aquest terreny, el de Lloret estava amb desavantatge. El corredor del Chapín va obtenir un temps de 4:17. Es va imposar Pedro Esteso, que va fer 4:13. Juan Carlos Esteso, germà del vencedor, que va invertir 4:14 en correr la milla, va ser segon.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.