QUATRE MOTORS PER A EUROPA

0
468

El proper cap de setmana, 6 i 7 de setembre, es celebrarà el quadrangular internacional júnior que porta el nom de “Quatre Motors per a Europa” que es realitzarà a Thonon-les-Bains, França. Aquesta serà l’edició número tretze d’una competició ja tradicional dintre del calendari atlètic català que es celebra des de l’any 1991. Enfronta a la selecció catalana amb els combinats de Baden-Württemberg (Alemanya), Rhône-Alpes (França ) i Llombardia (Itàlia). La modalitat de competició serà la suma de les puntuacions per llocs en les competicions individuals que es reflectiran en tres classificacions: masculina, femenina i total.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.