Huete oblida la decepció de París i pensa ja en Atenes

0
422

El badaloní Javier Cortés Huete vol passar plana com més aviat millor per la recent decepció en la marató dels campionats del món de París i pensar ja en el futur. El badaloní, que extreu com a principal conclusió de la seva defallida a París el fet que no aconsegueix aclimatar-se a les condicions de córrer una marató a l´estiu, farà ara uns dies de vacances i, tot seguit, començarà a preparar-se per a la temporada vinent, en què Huete pretén estar entre els tres millors maratonians estatals, recuperar la confiança de la Federació estatal i obtenir el passaport per a les Olímpiades d´Atenes del 2004. «Ha estat un pal molt dur i ara m´he de recuperar, sobretot en l´aspecte anímic. Em va costar moltíssim acabar la marató quan al quilòmetre 26 em va entrar flat. He arribat a la conclusió que en els campionats del món acuso molt la calor perquè sempre es fan a l´estiu i això és un handicap per a mi», comentava ahir Cortés Huete, que als seus 31 anys encara confia a obtenir un resultat brillant en uns mundials. «Jo segueixo l´exemple d´Abel Antón, que va ser campió del món de la marató a una edat avançada, als 37 anys crec. En el meu cas, i si aconsegueixo dosificar-me bé, penso que també puc estar sis o set anys al màxim nivell», argumenta Cortés Huete, que torna a estar en el punt de partida però no per això perd la confiança en si mateix. I és que malgrat les tres decepcions en els campionats del món de Sevilla, Edmonton i París el maratonià esta convençut que un dia o un altre aconseguirà un bon resultat que el situï entre els millors del món.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.