Caballero pateix una deshidratació i fa un mala mitja marató a Virgínia

0
521

L´atleta badaloní Xavi Caballero (Fila Team) va tenir una discreta actuació a la mitja marató de Vírgina disputada el cap de setmana passat. Caballero va patir una deshidratació per la forta calor que hi feia (al voltant dels 35 graus), i malgrat beure aigua contínuament el seu rendiment no va ser l´òptim. Tot i així, va ser el primer atleta blanc en arribar a la meta amb un temps d´1:05.26 (19è lloc) al darrere dels atletes kenyans i etíops, que van dominar la prova. El guanyador de la mitja marató va ser el kenyà Martin Lel. El pròxim objectiu de Xavi Caballero serà la marató de Berlín, que es disputarà el 28 de setembre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.