Positiva actuació espanyola en els Mundials d´atletisme, malgrat les decepcions d´alguns dels favorits

0
358

Els Mundials d´atletisme de París van concloure ahir amb un balanç positiu per a la selecció espanyola, que va complir amb les expectatives i va aconseguir cinc medalles, encara que podrien haver estat més satisfactoris si els principals favorits no haguessin fallat i s´hagués aconseguit almenys una medalla d´or. El President de la Federació Espanyola d´Atletisme, José María Odriozola, va valorar molt positivament l´actuació dels atletes espanyols, destacant l´actuació de Marta Domínguez i admetent les decepcions de Manolo Martínez, María Basc i Concha Montaner. El protagonista masculí de la delegació espanyola a França va ser Eliseo Martín, que va aconseguir ficar-se al podi dels 3.000 metres obstacles contra tot pronòstic, trencant l´hegemonia dels atletes africans en aquesta disciplina després d´una carrera espectacular.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.