Positiva actuació espanyola en els Mundials d´atletisme, malgrat les decepcions d´alguns dels favorits

0
418

Els Mundials d´atletisme de París van concloure ahir amb un balanç positiu per a la selecció espanyola, que va complir amb les expectatives i va aconseguir cinc medalles, encara que podrien haver estat més satisfactoris si els principals favorits no haguessin fallat i s´hagués aconseguit almenys una medalla d´or. El President de la Federació Espanyola d´Atletisme, José María Odriozola, va valorar molt positivament l´actuació dels atletes espanyols, destacant l´actuació de Marta Domínguez i admetent les decepcions de Manolo Martínez, María Basc i Concha Montaner. El protagonista masculí de la delegació espanyola a França va ser Eliseo Martín, que va aconseguir ficar-se al podi dels 3.000 metres obstacles contra tot pronòstic, trencant l´hegemonia dels atletes africans en aquesta disciplina després d´una carrera espectacular.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.