Cortés Huete s´enfonsa per culpa del flat en la marató del mundial i acaba plorant el seu infortuni a París

0
446

El badaloní Javier Cortés Huete va plorar ahir de nou la seva desgràcia en els campionats del món de París després de no complir ni de bon tros amb les expectatives que s´havia creat per a la cursa més important de l´any. El badaloní va acabar en el 66è lloc de la marató de París amb un temps molt dolent de 2.29:53 que li va impedir estar entre els millors de la cursa. Cortés Huete, que s´havia proposat classificar-se entre els deu primers i que no descartava la possibilitat d´assolir medalla, va perdre contacte amb el grup capdavanter d´atletes per culpa d´un flat inoportú, com el que ja va tenir en els campionats del món celebrats a Sevilla fa quatre anys. Tant allà com a Edmonton, Cortés Huete no va estar a l´altura del seu veritable nivell i ahir era l´oportunitat ideal per treure´s aquesta espina que seguirà tenint clavada. L´atleta de Badalona va haver d´aturar-se diverses vegades durant el transcurs de la prova per culpa del flat, que li va començar a sobrevenir al quilòmetre 22 i que era un dels inconvenients que més el preocupaven abans de la gran marató, per a la qual feia dos mesos que s´entrenava a fons. Cortés Huete va arribar a la meta totalment abatut i va posar-se a plorar desconsoladament en la zona mixta. «Això és molt dur per a mi. Fa mesos que lluito, que em sacrifico, un mes sense veure la meva filla per no acabar aconseguint res. No entenc per què m´ha entrat flat, i m´he vist obligat a aturar-me diverses vegades. Tenia moltes esperances en aquesta marató», manifestava després de la cursa un decebut Cortés Huete, que no va voler fer més declaracions en tot el dia. Més sort va tenir el seu company Julio Rey, que va donar la gran alegria d´ahir al combinat estatal quan va aconseguir la medalla de plata amb un temps final de 2.08:38. Rey va arribar just darrere del marroquí Jaouad Gharib, que es va proclamar campió del món amb un temps de 2.08:31. La medalla de bronze va anar a parar a mans de l´italià Stefano Bald ini, que va acabar els 42.195 metres amb un temps final de 2.09:14.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.