Montaner, De l´Ossa i Reina quallen una bona jornada per Espanya entelada per Omeda

0
316

Kelli White entra a l´olimp de la velocitat PARIS, 28 (EUROPA PRESS) La sisena jornada dels Campionats del Món d´atletisme que s´estan disputant a París es va saldar amb un bon balanç per a la delegació espanyola, només entelada amb l´eliminació en les sèries de 800 metres de l´andalús Manuel Olmedo, però amb les passades a la final de Concha Montaner en salt de longitud i Juan Carlos de la Ossa en 5.000 metres i la classificació d´Antonio Manuel Reina per a les semifinals de 800.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.