Lloret de Mar amb José Luis Blanco

0
1692

Avui l’atleta lloretenc, José Luis Blanco, corre la final de 3.000 metres tanques, en els mundials d’atletisme que s’estan celebrant a París en aquestes dates. En motiu d’aquesta fita esportiva del nostre conciutadà, l’Alcalde de Lloret de Mar, Xavier Crespo, el Regidor d’Esports, Joaquim Teixidor, i la resta del consistori us conviden a seguir, des de la sala de plens del consistori, la cursa. L’Àrea d’Esports ha fet instal•lar a la Sala de Plens una pantalla gran per a que tots els Lloretencs que ho desitgin, així com tots els medis de comunicació puguin seguir la cursa en directe. Igualment es comptarà amb l’assistència de la família de l’atleta. Acte: Lloret de Mar amb Jose Luis Blanco Hora d’inici: 20:00 hores Hora de la cursa: 21:20 hores Lloc: Sala d’Actes de L’Ajuntament de Lloret Dia: Dimarts, 26 d’agost de 2003

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.