La migfondista Natàlia Rodríguez i la llançadora Berta Castells ja són a París

0
440

La tarragonina Natàlia Rodríguez i la torrenca Berta Castells, les dues representants territorials en el mundial d´atletisme que s´està disputant a l´estadi de Saint-Denis de París, van viatjar ahir a la capital francesa, on demà debutaran en la competició. La qualificació de martell, en què la júnior Castells (AA Catalunya) ho té gairebé impossible per classificar-se per a la final en la seva primera cita mundialista, es farà dimarts al matí, mentre que les sèries classificatòries dels 1.500 m femenins es disputaran dimecres al vespre, després de la final masculina dels 1.500.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.